Team

Celaleddin Dursun:

Als persoon haal ik er voldoening uit om samen te werken met klanten zodat zijn of haar doelen worden bereikt en er resultaten worden geboekt.

Ik ben resultaatgericht, sociaal en ambitieus ingesteld. Als jonge ondernemer kijk ik met een frisse blik naar het vak boekhouden. Ik begeleid en coach de klanten in boekhoudkundige taken, financiële doelstellingen en in zijn of haar bedrijfsvoering. Mijn hobby’s zijn boeken lezen, fitnessen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Mijn rol binnen Finoptis:
Als oprichter van Finoptis ben ik volledig verantwoordelijk voor de bedrijfscontinuïteit en voor de bedrijfsvoering. Ik ben eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dagelijkse verwerking van de administratie. Daarnaast houdt ik mij bezig met de marktontwikkeling, interne processen, klantcontact en marketingstrategie.

Missie

Bij Finoptis willen wij ondernemers in Nederland inzicht geven in haar financiën en bedrijfsresultaten, om een gezond en winstgevend bedrijf neer te zetten. Doordat wij met de hedendaagse technologieën werken zijn de bedrijfsresultaten gemakkelijk en real-time inzichtelijk voor iedereen. Wij doen de financiële administratie, geven winst – belastingadvies, doen de belasting aangiften en HRM – salarisadministratie.

Visie

”Wij willen dat de administratie van alle ondernemers in Nederland zo efficiënt mogelijk wordt verwerkt door ondersteuning te bieden op financieel gebied, om een winstgevend bedrijf te runnen.”

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend oriënterend gesprek? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Verzenden