Over ons

Maak kennis met ons team!

Mostafa Yousofzai RA

Mede eigenaar

Hallo, ik ben Mostafa en één van de mede-eigenaars van Finoptis. Ik ben een gepassioneerde ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring binnen de accountancy. Dagelijks bedien ik nog steeds grote internationale klanten met mijn expertise op het gebied van externe verslaggeving en interne beheersing van de organisaties.

Binnen Finoptis vind ik het super om ondernemers te helpen om hun administratie te digitaliseren en op orde te hebben. Tevens geef ik hen samen met mijn collega’s gericht advies zodat ze fiscaal optimaal profijt hebben.

We helpen dagelijks tientallen klanten en elke week mogen we weer nieuwe klanten verwelkomen.

Celaleddin Dursun

Mede eigenaar

Binnen Finoptis verzorg ik dagelijks met mijn collega’s je administratie en staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Als persoon haal ik er voldoening uit om samen te werken met klanten zodat zij zich kunnen richten op hun core business en dat ze volledig ontzorgd zijn van hun administratie.

Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse accountants- en administratiekantoren. Als jonge ondernemer kijk ik met een frisse blik naar het vak, geef ik gevraagd en ongevraagd advies om de klanten vooruit te helpen.

Beyza Cosgun

Financieel administratief medewerker

Hallo, ik ben Beyza Cosgun en ben sinds dit jaar werkzaam bij Finoptis naast mijn opleiding Accountancy op het HBO. Ik heb tot heden ervaring kunnen opdoen bij verschillende administratiekantoren.


Ik ben een leergierige en doelgericht persoon en gebruik deze eigenschappen binnen Finoptis om onze klanten dagelijks de best mogelijke diensten aan te bieden. Wij staan altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor een interim administrateur? Bel ons of vul het contactformulier hieronder in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken

Sed sagittis sapien - et turpis laoreet euismod. Integer aliquet vitae ante ipsum primis in orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting

Loonbelasting

Dividendbelasting

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met je!

Wondering ipsum dolor sit amet? We consectetur adipiscing elit tempor incididunt ut labore.