Over ons

Meer informatie over ons administratiekantoor!

Celaleddin Dursun

Eigenaar

Binnen administratiekantoor Finoptis verzorg ik dagelijks met mijn collega’s je administratie en staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Als persoon haal ik er voldoening uit om samen te werken met klanten zodat zij zich kunnen richten op hun core business en dat ze volledig ontzorgd zijn van hun administratie.

Ik heb ruime ervaring opgedaan bij diverse accountants- en administratiekantoren. Als jonge ondernemer kijk ik met een frisse blik naar het vak, geef ik gevraagd en ongevraagd fiscaal advies om klanten vooruit te helpen.

Ömer Satikboga

Financial professional

Ik ben een leergierige en doelgericht persoon en gebruik deze eigenschappen binnen online administratiekantoor Finoptis om zzp’ers en het MKB dagelijks de best mogelijke administratieve diensten aan te bieden. Wij staan altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor een interim administrateur? Bel ons of vul het contactformulier hieronder in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken

Sed sagittis sapien - et turpis laoreet euismod. Integer aliquet vitae ante ipsum primis in orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting

Loonbelasting

Dividendbelasting

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met je!

Wondering ipsum dolor sit amet? We consectetur adipiscing elit tempor incididunt ut labore.