Salarisadministratie

Overal en altijd real-time inzicht in je cijfers!

HRM - Salarisadministratie

Bent u van plan om personeel in dienst te nemen? Dan moet u voor de belastingdienst een salarisadministratie gaan bijhouden.

Administratiekantoor Finoptis in Soest verzorgt voor zowel grote als kleine ondernemingen de complete HRM- en salarisadministratie. U kunt hierbij denken aan het opstellen van salarisstroken en jaaropgaven, aanmaken betaallijsten, opstellen arbeidsovereenkomsten en nog meer.
Tevens is het ook mogelijk bij online administratiekantoor Finoptis om een mix te handhaven waarin u een deel uitbesteedt en een deel zelf kan doen.

salarisadministratie soest, utrecht

Personeelszaken

Wij verzorgen de HRM- salarisadministratie voor bedrijven. Finoptis neemt uw administratieve verwerkingen van uw salarisadministratie uit handen.

Management informatie

Ons doel is de ondernemer ontzorgen en tijdswinst te creëren op het gebied van de HRM-salarisadministratie zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming.

Om juiste en doordachte beslissingen te kunnen nemen inzake uw personeelsbeleid, begeleiden wij u en voorzien wij u van een managementrapportage.

Tevens begeleiden wij u en geven advies over de volgende aspecten:

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor een interim administrateur? Bel ons of vul het contactformulier hieronder in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken

Sed sagittis sapien - et turpis laoreet euismod. Integer aliquet vitae ante ipsum primis in orci luctus et ultrices posuere cubilia.

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Omzetbelasting

Loonbelasting

Dividendbelasting

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met je!

Wondering ipsum dolor sit amet? We consectetur adipiscing elit tempor incididunt ut labore.