Offerte

Offerte aanvragen


Binnen 24 uur een offerte op maat!

Denk jij erover om je administratie uit te besteden aan een financieel expert? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met het onderstaande formulier. Je ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur een offerte op maat!  offerte boekhouding

  De grote voordelen van het uitbesteden van je administratie

  Voor een ondernemer is het vaak niet fijn om je bezig te houden met de financiële administratie. In de eerste plaats heb je vaak als ondernemer geen focus op de administratie, het heeft namelijk weinig te maken met het groter maken van je onderneming en bovendien is het vaak ook niet het werk waar je heel veel voldoening uit haalt.

  Je doet vaak als ondernemer de administratie naar eer en geweten. Maar doe je jouw administratie wel op de juiste manier? Maak je geen foute aannames en doe je het wel fiscaal correct? Vergeet je geen belastingaangiftes zodat je flinke naheffingen kunt verwachten. Met onze financiële specialisten weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat er geen fouten worden gemaakt.

  Financiële instellingen zoals banken stellen het zeer op prijs als je een professionele en inzichtelijke administratie hebt. Wanneer je bij een bank aan komt zetten met jouw zelf in elkaar gedraaide Excel dan sta je eigenlijk al gelijk achter. Met het financiële overzicht van een financieel expert weten banken gelijk of ze jou van krediet kunnen voorzien of niet.

  Als ondernemer ben je al veel tijd kwijt aan het invoeren van de administratie. Je hebt dan dikwijls geen tijd meer over om zelf degelijke financiële analyses te doen. Bij een financieel administratiekantoor krijg je dat inzicht vanzelf. Je weet gelijk waar je aan toe bent met betrekking tot de gezondheid van je onderneming.

  Je bent 1 stap verwijderd van volledig inzicht in je financiën…

  Vraag een offerte aan om te weten hoe wij ook jou kunnen helpen om je financiën volledig inzichtelijk te maken. Voor een vast bedrag vanaf €150 per maand wordt je administratie door ons verzorgd en heb je een vast aanspreekpunt van een financieel expert. Hij geeft aan wanneer er bijvoorbeeld een belastingaangifte gedaan moet worden, wanneer jij je jaarrekening moet opstellen en wanneer jij je jaarrekening moet deponeren bij de Kamer van Koophandel. Zo heb je daar totaal geen omkijken naar. Je bespaart op deze manier minimaal 50% van je tijd en zo kun jij je volledig focussen om je onderneming nog groter te maken.

  Meer dan 250 ondernemers gingen je voor

  ‘Finoptis geeft jou direct inzicht in je financiën. Volledig transparant en zonder zorgen!’